آیت الله محسن فقیهی: تغییر وضعیت موجود به وضعیت مطلوب، با شرکت در انتخابات و انتخاب افراد متعهّد و کاردان، امکان پذیر است.


آیت الله محسن فقیهی: تغییر وضعیت موجود به وضعیت مطلوب، با شرکت در انتخابات و انتخاب افراد متعهّد و کاردان، امکان پذیر است.

, , ,

همزمان با میلاد با سعادت حضرت بقیه الله امام زمان ارواحنا فداه، جمعی از اساتید و طلاب حوزه علمیه ثقلین شهرستان شاهرود با حضور در دفتر حضرت آیت الله حاج شیخ محسن فقیهی دامت برکاته، با ایشان دیدار و از توصیه‌های معظم له بهره مند شدند.
در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین ملایی معاون آموزش این مدرسه، با تقدیر و تشکر از معظم له، گزارشی از فعالیت‌های و برنامه‌های حوزه شاهرود ارائه داد.

در ادامه، آیت الله فقیهی دام ظله، با تبریک میلاد مسعود حضرت بقیه الله الاعظم ارواح العالمین له الفداء، شاهرود را شهر عالمان بزرگ دین دانسته و فرمودند: الحمدلله دار المؤمنین شاهرود، علما و دانشمندان و معلمان اخلاق بزرگی داشته است که باید به آنها افتخار نمود و قدرددان آنها بود.

 از جمله آنها مرحوم آیت الله العظمی آقای حاج سید محمود شاهرودی، آن مرجع و عالم بزرگ که در نهایت ساده زیستی و در اوج معنویت زندگی می‌کرد و حقیر که خدمت ایشان به همراه آقای والد مکرم رسیده بودم، ایشان را مصداق عالم عامل و فقیه ساده زیست یافتم که نورانیت و معنویت بسیار عجیبی و جذّابی داشتند.

معظم له در قسمت دیگری از سخنان خود، با اشاره به عید بزرگ نیمه شعبان، انتظار ظهور حضرت مهدی علیه السلام را بسیار مهم دانسته و افزودند: در برخی روایات داریم که «أفضل جهاد أمّتی انتظار الفرج» یعنی بالاترین جهاد و مجاهده افراد امت من، انتظار فرج است. یا در روایت دیگری داریم که شخصی از امیرالمؤمنین علیه السلام می‌پرسد که «أیّ الاعمال احب الی الله عزو جل؟» دوست داشتنی ترین اعمال نزد خداوند متعال چیست؟ حضرت پاسخ می فرمایند: «انتظار الفرج» یعنی بهترین اعمال که حتی از نماز و روزه و حج و خمس و زکات و … هم بالاتر می باشد، انتظار فرج است.

فقیه عالیقدر در ادامه توصیه های خود به اساتید و طلاب حوزه علمیه شاهرود، به چند نکته مهم در باب انتظار فرج اشاره نمودند.
ایشان، عدم اکتفا به وضع موجود را ویژگی اوّل منتظران فرج دانسته و مطرح کردند: واقعاً این انتظار فرج چیست که این همه شأن و ارج دارد؟ چه خصوصیاتی باید داشته باشیم که مصداق منتظران فرج قرار بگیریم؟ اوّلین گام، این است که منتظر فرج و ظهور، نباید به وضع موجود قناعت کند؛ بلکه باید همواره در حال تکامل و رسیدن به مقامات بالاتر علمی، تهذیبی و معنوی باشد. شخص منتظر باید، فردایی بهتر از امروز داشته باشد.

معظم له، دومین ویژگی منتظران را، عدم یأس و ناامیدی شمرده و فرمودند: نکته دوم اینکه منتظران باید همیشه امیدوار باشند و مأیوس نشوند. باید امیدوارانه به سمت کمال برای خودتان، مردمان کشور و دنیا پیش بروید. یأس و ناامیدی و دیگران را ناامید کردن از وسوسه ها و نقشه های شیطان است. انسان مؤمن و منتظر هیچ گاه ناامید نمی شود.

آیت الله فقیهی در قسمت دیگری از بیانات خود، رساندن وضع موجود به وضع مطلوب را سومین ویژگی شخصیتی یک انسان منتظر دانسته و افزودند: شخص منتظر برای اینکه وضع موجود را به وضع مطلوب برساند، کمال تلاش و فعالیت را دارد. باید تلاش کنیم تا تغییر وضعیت به سمت مطلوب انجام شود. اگر درب خانه را ببندیم و بگوییم فقط منتظر می نشینیم تا حضرت ظهور بفرمایند و فایده ای ندارد؛ خلاف معارف و آموزه های دین است. انسان منتظر همواره در حال تلاش برای رسیدن به وضع مطلوب خواهد بود.

استاد برجسته دروس خارج حوزه علمیه قم در ادامه با اشاره به نزدیک شدن روز انتخابات مهم در کشور فرمودند: همه می دانیم که مشکلات زیاد است. اگر واقعا به این قائلیم که شرایط و اوضاع تا حدّی نادرست است، نشستن و دخالت نکردن، چیزی جز ادامه یافتن مشکلات را در پی ندارد. باید شرایط و اوضاع نادرست را بر هم زد. محال نیست. نباید ناامید شد. باید مردم، جست و جو کنند و انسان‌های خوب رو پیدا نمایند تا بیایند و امور را اصلاح کنند. برای دوره های بعد هم خود مردم باید انسان های مؤمن متخصصِ اهلِ کار را ببینند و اصرار کنند، بیایند و امور را بر عهده بگیرند تا به وضع مطلوب نزدیک شویم. با نشاندن افراد صالح، متعهد و کاردان در مسندهای حساس، امور از وضعیت موجود، خارج و به وضع مطلوب نزدیکتر می شود.

معظم له در پایان این دیدار، با تمجید از دین داری و غیرت دینی مردم شهرستان شاهرود، بیان داشتند: امیدوارم خداوند به همه ما توفیق سربازی حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف را عنایت کند و قلب آن حضرت را از ما خشنود فرماید و نیز توفیق بدهد که بتوانیم دستورات حضرت را عملی کنیم.

خبر کامل را در خبر گذاری قدس آنلاین بخوانید 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *