تجلیل آیت الله محسن فقیهی از خدمات علمی مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام
شورای علمی گروه تخصصی فقه پزشکی مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام با حضور در دفتر حضرت آیت الله محسن فقیهی دامت برکاته، با ایشان دیدار و از توصیه های معظم له بهرهمند شدند.
در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدعلی قاسمی، گزارشی از فعالیتها، برنامهها و آثار این گروه تخصصی فقهی ارائه داد.
معظم له نیز با تقدیر و تشکر از حضّار جلسه، با اشاره به هفته معلّم، به بیان سخنانی درباره شهید بزرگوار استاد مطهری پرداخته و بیان داشتند: در مدّتی که توفیق شاگردی استاد شهید آقای مطهری را داشتیم، ایشان را شخصیتی برجسته، مجتهد و ملّا یافتیم که روحیات معنوی و عبادت ایشان واقعاً انسان را به خود جذب می کرد. آثار برجسته آن شهید بزرگوار بسیار قابل استفاده است. حضور ایشان در دانشگاه در زمانی که برای آقایان علما چنین رسم نبود و حواشی مختلفی در پی داشت، بسیار مهم و مؤثر، و از روی احساس وظیفه شرعی بود.
استاد برجسته دروس خارج حوزه های علمیه، در ادامه با اشاره به گزارش ارائه شده توسط مدیر گروه فقه پزشکی مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام، فرمود: الحمدلله این مرکز بزرگ علمی که توسط استاد بزرگوار ما حضرت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی رضوان الله تعالی علیه بنا شده، منشأ خدمات علمی فراوانی است که فعالیت ها و آثار گروه فقه پزشکی، نمونه ای از آن است.
خداوند رحمت کند مرحوم استاد بزرگوار ما را که چه در این جهت و چه جهات ساده زیستی و مردم داری، بسیار برجسته و نمونه بودند. بحمدالله اکنون هم عالم گرانقدر آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی که مجتهد، بصیر، دارای اخلاق نیک و صاحب ذوق و سلیقه هستند، همان مسیر را طی می کنند.
آیت الله فقیهی در بخش دیگری
سخنان خود با اشاره به برنامه های علمی مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام، افزود: این مرکز به تمام معنا با خدمات علمی و فقهی که انجام می دهد، در راستای تقویت نظام مقدس اسلامی حرکت می کند؛ چرا که ارکان نظام مقدس ما، همین مسائل فقهی است. از باب نمونه همین فقه پزشکی بسیار مهم و مبتلا به افراد جامعه از پزشکان و بیماران و دیگر اقشار جامعه است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه، با اشاره به آیات و روایات در باب تقوا، بیان داشت: این را بدانید که خداوند متعال وعده داده است هر کسی تقوا داشته باشد، «یجعل لکم فرقانا» برای او فرقان و قوه تشخیص حق از باطل قرار می دهد که این امر، حتی در استنباط احکام هم تأثیر دارد. لذا می فرمایند در جایی که مجتهدین از نظر علمی مساوی باشند، به اتقی یعنی با تقواتر مراجعه کنید؛ زیرا تقوا، در تشخیص حق از باطل و درست و از نادرست، اثر قطعی دارد. همین تقوا در مثل امام راحل اعلی الله مقامه الشریف و رهبری معظم انقلاب سلّمه الله تعالی، در حدّ بالا وجود داشته و دارد، لذا می بینیم در مشکلات و سختی ها، اثر آن آشکار و نمایان می شود.
استاد اخلاق حوزه های علمیه در بخش دیگری از توصیه های خود، اخلاص را رکن مهم فعالیت های طلبگی دانسته و فرمود: سعی کنید در این حرکت علمی بزرگ، رضای خدا را در نظر بگیرید و اخلاص داشته باشید. مسیرتان مسیری خدایی باشد و هر فعالیت علمی و تلاشی که دارید، برای کسب رضایت و خشنودی خداوند باشد. اگر این طور شد، این حرکت علمی، با برکت و مورد رضایت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و تقویت نظام مقدّس اسلامی خواهد بود.
در پایان این دیدار، معظم له ضمن تقدیر و تشکر از شورای علمی گروه فقه پزشکی مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام، در جریان آخرین آثار و تألیفات منتشر شده این گروه قرار گرفته و از مؤلفان و نویسندگان آن تجلیل نمودند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!