پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله حاج شیخ محسن فقیهی
منتشره شده در پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله حاج شیخ محسن فقیهی (https://mohsenfaghihi.com)

صفحه اصلی > پیام آیت الله فقیهی در محکومیت حادثه تروریستی در شیراز

پیام آیت الله فقیهی در محکومیت حادثه تروریستی در شیراز

پیام حضرت آیت الله محسن فقیهی در محکومیت حادثه تروریستی در شیراز

در پی حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ شیراز، و شهادت و مجروح‌شدن عده‌ای از عزاداران و زائران، آیت الله فقیهی عضو جامعه مدرسین و از اساتید برجسته دروس خارج حوزه علمیه قم، پیام تسلیتی صادر کردند. متن پیام بدین شرح است:

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

قال اللّه تبارک و تعالی: وَ سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَیّ منقَلَبٍ ینقَلِبونَ

حرکت ددمنشانه و ضد انسانی مزدوران داعشی و ذلیل استکبار جهانی به‌ویژه اسرائیل جنایتکار، در حرم ملکوتی حضرت احمد بن موسی علیهماالسلام و در ماه عزای ابو الاحرار حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، که به شهادت و مجروح‌شدن تعدادی از زائران بی‌گناه انجامید، قلوب آزادگان و اهل ایمان را داغدار کرد.
به زودی عاملان شقیّ این جنایت ضد بشری، به اشدّ مجازات خواهند رسید و به جهنم واصل می شوند؛ و با درایت و آگاهی دستگاه‌های حافظ امنیت، سررشته‌های این جنایت هولناک که به یقین به دستگاه‌های اطلاعاتی صهیونیسم و استکبار برمی‌گردد، شناسایی شده و از تکرار چنین حوادثی جلوگیری خواهد شد.
دشمنان بدانند که این ملّت، تربیت‌شدگان مکتب سید الشهداء امام حسین علیه‌السلام هستند و هرگز اجازه نخواهند داد ابلیس‌صفتان و شقاوت‌پیشگان در کشوری که حاصل خون مطهر شهدای عزیز ماست، جولان دهند و لحظه‌ای در آرامش باشند.
اینجانب با قلبی آکنده از اندوه، این مصیبت را به پیشگاه مقدّس رسول مکرّم اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین؛ همچنین به مقام معظم رهبری و علمای اعلام؛ خانواده‌های مصیبت‌دیده از این حادثه و به آحاد ملّت شریف ایران تسلیت عرض می‌کنم و شفای مجروحان و آسیب‌دیدگان را از خداوند منّان مسألت دارم.

محسن فقیهی
۲۳ مرداد ۱۴۰۲

 

 

فارسی
برچسب: 
محکومیت، تروریسیتی، شیراز

نشانی منبع: https://mohsenfaghihi.com/node/491