پیام تسلیت حضرت آیت الله محسن فقیهی خطاب به حضرت آیت الله سید احمد خاتمی
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب مستطاب آیت الله آقای خاتمی دامت برکاته
سلام علیکم
خبر ارتحال خطیب شهیر و توانا حجتالاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ ابوالقاسم عالمی دامغانی– رضوان الله تعالی علیه – موجب تأثر و تألم فراوان گردید.
فقدان این شخصیت جلیلالقدر که عمر شریف خویش را در خدمت به ساحت مقدس اهل بیت عصمت و طهارت علیهمالسلام و نشر معارف حقه قرآن و عترت سپری نمود، مصیبتی بزرگ است؛ انا لله و انا الیه راجعون.
آن فقید سعید، که از اعلام بارز وعظ و خطابه بهشمار میرفت، با بیانی نافذ و روحی سرشار از ولای امیرالمؤمنین علیهالسلام، همواره در ترویج فضائل و مناقب ائمه اطهار علیهمالسلام ساعی بود.
اینجانب ضمن عرض تسلیت این مصیبت جانکاه به حضرتعالی، بیت معظم و آقازادگان ایشان، دوستان و علاقهمندان آن مرحوم و عموم خطبا و وعاظ گرامی، از درگاه خداوند متعال برای ایشان، رحمت واسعه الهی و برای جنابعالی و بازماندگان معزز، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت مینمایم؛ تغمده الله بواسع رحمته و أسکن روحه فی جنات النعیم.