تاریخ: يكشنبه 31 خرداد 1405

پیام تسلیت حضرت آیت الله محسن فقیهی خطاب به حضرت آیت الله سید احمد خاتمی

بسم الله الرحمن الرحیم
 
جناب مستطاب آیت الله آقای خاتمی دامت برکاته
سلام علیکم
خبر ارتحال خطیب شهیر و توانا حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ ابوالقاسم عالمی دامغانی– رضوان الله تعالی علیه – موجب تأثر و تألم فراوان گردید. 
فقدان این شخصیت جلیل‌القدر که عمر شریف خویش را در خدمت به ساحت مقدس اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام و نشر معارف حقه قرآن و عترت سپری نمود، مصیبتی بزرگ است؛ انا لله و انا الیه راجعون.
آن فقید سعید، که از اعلام بارز وعظ و خطابه به‌شمار می‌رفت، با بیانی نافذ و روحی سرشار از ولای امیرالمؤمنین علیه‌السلام، همواره در ترویج فضائل و مناقب ائمه اطهار علیهم‌السلام ساعی بود.
اینجانب ضمن عرض تسلیت این مصیبت جانکاه به حضرتعالی، بیت معظم و آقازادگان ایشان، دوستان و علاقه‌مندان آن مرحوم و عموم خطبا و وعاظ گرامی، از درگاه خداوند متعال برای ایشان، رحمت واسعه الهی و برای جنابعالی و بازماندگان معزز، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می‌نمایم؛ تغمده الله بواسع رحمته و أسکن روحه فی جنات النعیم.
 
محسن فقیهی
۲۲ شوال المکرم ۱۴۴۶
تاریخ: 
1404/02/01
موضوع خبر: 

آخرین محتوای سایت

دیدار استاندار محترم قم با حضرت آیت‌الله حاج شیخ محسن فقیهی دام‌ظله
 حضرت آیت الله فقیهی: عمل و کارِ صادقانه برای مردم در تاریخ ماندگار خواهد شد./منش و روش...
اطلاعیه مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع) در حسینیه دفتر آیت‌الله حاج شیخ محسن فقیهی دام‌ظله
  هم‌زمان با فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، مراسم عزاداری آن حضرت از شب...
دیدار شورای قضایی استان قم با حضرت آیت الله حاج شیخ محسن فقیهی دام‌ظله
  در دیدار شورای قضایی استان قم مطرح شد: تقدیر حضرت آیت الله فقیهی از خدمات قوه قضائیه...
محفل تکریم و تجلیل از اساتید معظم سادات حوزه علمیه قم، در دفتر فقیه عالیقدر حضرت آیت الله حاج شیخ محسن فقیهی دام‌ظله
  حضرت آیت الله فقیهی در محفل تکریم اساتید معظّم سادات: پیام عملی غدیر برای امروز ما...