تاریخ: دوشنبه 19 مرداد 1405

آیت الله فقیهی: تجلیل از بانوان خاندان رسالت؛ راهی به سوی احیای فرهنگ حیا و عفاف در جامعه

حضرت آیت‌الله فقیهی در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت حضرت فاطمه بنت اسد علیهاالسلام، تأکید کرد که تجلیل از این بانوان معظمه نه تنها ارج‌نهادن به شعائر الهی است، بلکه موجب بازسازی هویت اسلامی زنان و رواج ارزش‌های حیا و عفاف در جامعه می‌شود.

 

اعضای ستاد بزرگداشت و تجلیل از مقام حضرت فاطمه بنت اسد مادر أمیر المؤمنین علیهما السلام با حضور در دفتر حضرت آیت الله محسن فقیهی دامت‌برکاته، با ایشان دیدار و از توصیه‌های معظم له بهره‌مند شدند.
در ابتدای این دیدار، آیت الله سیدحجت ابطحی گزارشی از این بزرگداشت و نیز فعالیت های گذشته درباره دیگر بانوان خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام ارائه داد.
آیت الله فقیهی نیز با تقدیر و تشکر از ایشان و روحانیت معظم اصفهان که عهده‌دار این کار مهم هستند، فرمود: بزرگداشت خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام وتجلیل از بانوان خاندان پیامبر مکرم اسلام صلی الله علیه و آله، مصداق تعظیم شعائر و نشانه تقوی و پاکی قلوب است؛ چرا که خداوند متعال فرموده است: «و من یعظّم شعائر الله فإنّها من تقوی القلوب».
ایشان در ادامه، شکاف کعبه معظمه با آن وضعیت را از ویژگی های ممتاز برای حضرت فاطمه بنت اسد علیهاالسلام دانسته و افزود: مقام آن بانو با وضعی که برای کعبه معظمه پیش آمد و آن معجزه بزرگ اتفاق افتاد بسیار باعظمت و بی نظیر است.
معظم له در ادامه، تجلیل از شخصیت فاطمه بنت اسد و دیگر بانوان معظّمه خاندان رسالت را موجب رواج فرهنگ حیا و عفاف در جامعه دانسته و بیان داشت: تجلیل از این بانو و دیگر بانوان اهل بیت علیهم‌السلام و معرفی آن به جامعه و مخصوصا بانوان محترمه، موجب این می شود که زنان هویت اسلامی و کرامت خودشان را درک کنند و ایشان را الگو برای خود قرار دهند و در نتیجه فرهنگ حیا و عفاف رواج پیدا کند.

 

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان با تشکر مجدد از حاضران در جلسه، اساتید و فضلا را به نوشتن مقاله درباره این شخصیت جهان اسلام توصیه نموده و فرمود: باید رسانه ها و صدا و سیما و گویندگان و خطبا و شعرا و هنرمندان و اساتید و دانشمندان حوزه های علمیه در تجلیل از این بانوی با عظمت وارد میدان شوند و ابعاد شخصیت آن حضرت را به همگان معرفی نمایند

تاریخ: 
1403/10/22
موضوع خبر: 

آخرین محتوای سایت

پیام تسلیت فقیه عالیقدر حضرت آیت‌الله حاج شیخ محسن فقیهی دام‌ظله خطاب به حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین مؤمنی
  بسم الله الرحمن الرحیم   إنا لله وإنا إلیه راجعون خطیب ارجمند حضرت حجّة...
دیدار دبیر قرارگاه بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی استان قم با حضرت آیت الله حاج شیخ محسن فقیهی دام ظله
حضرت آیت الله فقیهی:  همکاری مردم و مسئولان در توسعه استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی،...
پیام حضرت آیت الله حاج شیخ محسن فقیهی دام‌ظله به جبهه مقاومت عراق
  حضرت آیت‌الله فقیهی در پیامی به جبهه مقاومت عراق: خون پاک شهدای مقاومت عراق، سبب...
بيان سماحة آية الله الشيخ محسن الفقيهي دام ظلّه بمناسبة استشهاد ثلّةٍ من مجاهدي الحشد الشعبي
بسم الله الرحمن الرحيم ﴿مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ...
پیام تبریک حضرت آیت الله حاج شیخ محسن فقیهی به مناسبت انتصاب مجدد رئیس قوه قضائیه
  فقیه عالیقدر حضرت آیت الله حاج شیخ محسن فقیهی دام‌ظله در پیامی خطاب به حجت‌الاسلام...
تقدیر حضرت آیت‌الله حاج شیخ محسن فقیهی دام‌ظله از استاندار قم
  آیت الله فقیهی با تقدیر از استاندار قم، مطرح‌ کردند: تشییع با شکوه امام مجاهد و...
پیام حضرت آیت الله فقیهی در تقدیر از ملّت بزرگ ایران
  حضرت آیت الله فقیهی در پیام تقدیر از ملّت بزرگ ایران مطرح کردند: نیروهای مسلّح عزیز...