Hazrat Ayatollah Haj Sheikh Mohsen Faqihi information base
Published on Hazrat Ayatollah Haj Sheikh Mohsen Faqihi information base (https://mohsenfaghihi.com)

صفحه اصلی > آیت الله فقیهی: ضرورت ورود طلاب و روحانیت مجتهد متخصص به عرصه‌های اجرایی / وجوب پیشگیری از جرم توسط حاکمیت

آیت الله فقیهی: ضرورت ورود طلاب و روحانیت مجتهد متخصص به عرصه‌های اجرایی / وجوب پیشگیری از جرم توسط حاکمیت

ضرورت ورود طلاب و روحانیت مجتهد متخصص به عرصه‌های اجرایی / وجوب پیشگیری از جرم توسط حاکمیت
 
آیت الله محسن فقیهی، استاد خارج فقه و اصول و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در دیدار اعضای حلقه فقه سیاست و حکمرانی مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (علیهم‌السلام) مشهد مقدس مطرح کرد؛
 
باتوجه به جلسات متعدد جامعه مدرسین حوزه علمیه با کارشناسان در عرصه‌های گوناگون این مهم مسلم است که جمهوری اسلامی ایران از جهت منابع طبیعی و انسانی بسیار غنی است و این طیف مشکلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به دلیل خلاء و کمبود افراد متخصص و متدین در ارگان‌های اجرایی است که این کمبود را باید حوزه‌های علمیه جبران کنند.
 
ذات علوم حوزوی با عمل گره خورده است و اگر علم فقه، کلام، تفسیر و... با عمل و بکاربستن آن در زندگی فردی و اجتماعی همراه نگردد ابتر بوده و آن نوری که باید از درون وجود انسان شروع به تابیدن کند هیچگاه روشن نمی‌گردد. در همین راستا به خاطراتی چند از بزرگان علم و عمل و تقوا پیشگی ایشان اشاراتی داشتند. از نشانه‌های تبدیل شدن علم به نور حقیقی را در نفس از دو خصلت می‌توان جویا شد: یکم تواضع دوم عدم حسد.
 
پیشگیری از جرم و دفع منکر بر هر حکومتی واجب است و حکومت اسلامی باید قبل از وقوع جرائم و مفاسد درپی دفع آن بوده و از علل و ریشه‌های آن‌ها آگاه باشد و راه مبارزه با هریک را نیز به خوبی با کارشناسی دقیق پیدا کند.
Persian
برچسب: 
آیت الله فقیهی، ضرورت، حاکمیت
تاریخ: 
1403/11/14

Source URL: https://mohsenfaghihi.com/node/608